Selecteer een pagina

Over ons

Wij (ver) bouwen met liefde voor het vak en proberen elke keer weer iets heel nieuws te creëren.

Van Mil Bouwprojecten

Van Mil Bouwprojecten is een jong en ambitieus bouwbedrijf gespecialiseerd op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren en bedrijven. Samen met diverse onderaannemers werken wij het project van begin tot het eind nauwkeurig uit. Wij staan voor een duidelijk en open manier van werken, waar resultaat het uitgangspunt is.

Onze diensten

Bij Van Mil Bouwprojecten kunnen wij u helpen met onze verschillende diensten.

Verbouwingen

Of het nu gaat om een binnen verbouwing of het vergroten van uw woning doormiddel van een aanbouw of een dakkapel. Wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Vanaf begin tot het eind van het project zorgen wij voor een passend advies en resultaat met een hoog afwerk niveau. Samen met een select aantal onderaannemers werken wij aan een mooi eindresultaat, waar iedereen zijn eigen specialisme verwerkt. Daarnaast voeren wij de verbouwingen altijd via één duidelijk aanspreekpunt, om misverstanden en onduidelijkheid te voorkomen.

Veranda’s

Als u geïnteresseerd bent in een  veranda, dan zit u bij ons aan het juiste adres. Wij maken veranda’s van zowel douglas- als eikenhout naar wens van de klant. Of het nu gaat om een overkapping of een gesloten veranda met glas, wij denken graag met u mee. Mail of bel gerust voor een passende offerte.

Sanitaire ruimtes

Voor badkamers, wasruimtes of een toilet kunt u bij ons terecht. Wij gaan geen uitdaging uit de weg om een gaaf en passend resultaat te bereiken. Wij realiseren deze ruimtes van ontwerp tot het eindresultaat. Wij staan garant voor een hoog afwerkniveau en een gepaste service voor de klant. Wij streven naar een strakke planning, zodat het project vlot verloopt en niet stil komt te liggen.

Timmerwerk

Bent u op zoek naar op maat gemaakte meubels, af timmeringen of een gave interieur afwerking,? Dan kunt u bij ons terecht. Mail of bel gerust voor een passende offerte.

Jouw project voor van Mil bouwprojecten laten uitvoeren?

Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!